聯和青年
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

您沒有登錄。 請登錄註冊

係咪佢地老作架??

4 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1係咪佢地老作架?? Empty 係咪佢地老作架?? 周三 五月 20, 2009 12:51 am

Qoo

Qoo

(七人王14日報導)兩隊冠軍熱門長安飛腳於20日在興芳路將以半個主場出戰聯和青年。

長安飛腳繼上週在九龍灣出戰 horizon kids 後今次再在平日聯賽出戰聯和青年,預料陣容依舊以黎氏兄弟為重心,其中細佬黎國鈞表示他希望射破由傳說中的門將高騰芳把守的龍門,後衛泰臣腳頭亦夠重,可以挑戰阿芳把守的獨木關,右後衛大頭仔譚柱明今場應該會出任正選,以應付漫長的聯賽。

聯和青年在外界享負勝名,球隊在友會聯賽亦取得不俗的成績,經驗豐富,領隊容先生表示今季希望橫掃盃賽及聯賽錦標,以壯球隊聲威,正選守門員高騰芳則希望以零失球為目標,打破自己的最長時間不失球紀錄。

2係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周三 五月 20, 2009 9:14 am

Fong

呢層多少就梗係架喇,你認識既我會唔會咁屎忽先??
不過其實咁都多少睇到人地係點睇我地球隊既 mor01 mor01

3係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周日 五月 24, 2009 9:25 pm

燊仔~vincent

哈哈哈哈..係咪真係妳自己講架....

4係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周日 五月 24, 2009 10:39 pm

Qoo

Qoo

燊仔~vincent 寫到:哈哈哈哈..係咪真係妳自己講架....

燊仔 你自己睇7人王聯賽個個討論區啦 👅

5係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周一 五月 25, 2009 12:20 am

Fong

唔使眼紅喎燊仔,我係球星已經係好耐之前既事實,你自己慢慢努力啦,如果你肯聽人講,你都有多少機會既 cron02 cron02

6係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周一 五月 25, 2009 7:31 pm

chung

焱仔....算吧啦你.....
無謂搵架黎丟啦~ lol!

7係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周二 五月 26, 2009 3:17 am

Qoo

Qoo

chung 寫到:焱仔....算吧啦你.....

拿 唔好咁講我地隊中既球星呀 cron02 cron02

8係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周二 五月 26, 2009 10:39 am

chung

Qoo 寫到:
chung 寫到:焱仔....算吧啦你.....

拿 唔好咁講我地隊中既球星呀 cron02 cron02

我點敢得罪我地0既球星燊呀~
又識入波, 又識助攻, 又有速度, 又靚仔

(係冇帶個腦去踢波啫) <<

cron02 cron02 cron02

9係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周二 五月 26, 2009 2:14 pm

Fong

大家唔需要爭論喇,一句講晒,稱得上球星既,呢度我認第二都睇怕無人會認第一架喇 cheers cheers

10係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周二 五月 26, 2009 3:10 pm

chung

子倫應該會認第一 :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

11係咪佢地老作架?? Empty 回復: 係咪佢地老作架?? 周四 五月 28, 2009 12:34 am

燊仔~vincent

chung 寫到:子倫應該會認第一 :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

哈哈~~~~子倫係艾辛嘛~~~~~

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章