聯和青年
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

您沒有登錄。 請登錄註冊

6月球隊聚會 - 3週年會慶

3 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

16月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周三 五月 20, 2009 9:24 am

Fong

岩岩過左既星期六,球隊攪左次bbq聚會,都攪得好好呀,黎緊我都希望可以盡可能每個月都有一次踢波以外既球隊聚會。
黎緊6月,咁岩適逢球隊3週年誌慶,唔覺唔覺係已經成立左3年喇,所以6月份既聚會希望真係多d隊友可以出席,初步訂左係7/6(六)唱k,地點應該係旺角,希望大家預一預時間,我地會再有負責既隊友聯絡大家
r1002 r1002

26月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周四 五月 21, 2009 12:42 am

Qoo

Qoo

Fong 寫到:岩岩過左既星期六,球隊攪左次bbq聚會,都攪得好好呀,黎緊我都希望可以盡可能每個月都有一次踢波以外既球隊聚會。
黎緊6月,咁岩適逢球隊3週年誌慶,唔覺唔覺係已經成立左3年喇,所以6月份既聚會希望真係多d隊友可以出席,初步訂左係7/6(六)唱k,地點應該係旺角,希望大家預一預時間,我地會再有負責既隊友聯絡大家
r1002 r1002
係6月6號呀

36月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周五 五月 22, 2009 9:22 am

Fong

好似話旺角greenbox下嘛?
其實點解唔係neway?neway唔係全線6折咩?

46月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周六 五月 23, 2009 12:59 am

Qoo

Qoo

Fong 寫到:好似話旺角greenbox下嘛?
其實點解唔係neway?neway唔係全線6折咩?
newway都好既 不過佢地話greenbox d歌新d
好 再問問佢地先

56月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周六 五月 23, 2009 9:40 am

Fong

吓,我成日以為neway d歌新d添 t32 t32

66月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周日 五月 24, 2009 9:26 pm

燊仔~vincent

green box多歌丫..

76月球隊聚會 - 3週年會慶 Empty 回復: 6月球隊聚會 - 3週年會慶 周一 五月 25, 2009 12:28 am

Fong

我投NEWAY一票 lol! lol!

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章