聯和青年
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

您沒有登錄。 請登錄註冊

第七屆凱揚足總盃

3 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1第七屆凱揚足總盃 Empty 第七屆凱揚足總盃 周三 6月 10, 2009 12:15 am

Fong

球隊計劃參加新一屆凱揚聯賽足總盃,現在球隊的20名隊員將會悉數報名,而另外一d經常出席球隊友賽既球員,我地都會考慮
再有進一步消息會再同大家公佈
8825 8825

2第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周四 6月 11, 2009 1:42 am

燊仔~vincent

好勁丫今日妳地...!!!!!

不過聽聞sunny踢我個位有點辛苦wo~~

3第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周四 6月 11, 2009 9:12 am

Fong

Sunny係就係辛苦d既踢左閘,不過勉強都仲可以接受,不過入替sunny打左閘既沈傑踢得唔錯喎
你就露晒餡啦,唔踢我地幫人踢,仲要傷埋,你真係慢慢為你既正選位努力喇要 ben02 ben02

4第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 2:43 am

燊仔~vincent

唔係掛~~~無黎一場咁嚴重!!!??!
仲要無正選踢??!!!

5第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 9:18 am

Fong

咁頂你既隊友交到貨嘛 o13 o13

6第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 5:34 pm

燊仔~vincent

我係首席射手wo!!!

7第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 7:07 pm

Fong

踢teamwork架大佬,我崇尚意大利波架嘛 ben01 ben01

8第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 11:35 pm

燊仔~vincent

意大利波???

咁妳應該好重用啊騫ka bo~~~

9第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 13, 2009 11:55 pm

Fong

意大利波無話重唔重用獨立一個既,何況我而家唔重用阿騫咩?個個我都咁重用既
8825 8825

10第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周日 6月 14, 2009 5:27 am

燊仔~vincent

好官腔丫啊芳... cron02

11第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周日 6月 14, 2009 11:47 am

Fong

呢d聾既都聽得出,係在下既心聲黎啦 mor01 mor01

12第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周四 6月 18, 2009 7:46 pm

Fong

第7屆凱揚足總盃初訂參賽名單︰
球隊原有20人會悉數報名 - 阿芳、華仔、阿盛、阿豪、阿東、燊仔、阿騫、俊仔、Sunny、阿健、阿強、阿量、子倫、沈傑、阿Kin、蝦米、阿邦、阿聰、阿熙、Qoo仔;
另外再加入 - 阿駒、阿智

暫時初訂22人名單,大家有意見請提出。或者有隊友有意搵朋友加入,球隊亦一樣歡迎,但必須觀察先。

13第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周四 6月 18, 2009 8:09 pm

Fong

咁而家球隊會有少少變動,唔係名單上,而係賽事方面,球隊考慮左2個盃賽,但研究過只能夠2選1,2個盃賽分別係︰i.)凱揚足總盃 ii.)石地王挑戰盃
咁球隊會問問每位隊友意見作決定,而大家要知道既係如果報挑戰盃,大家就需要再夾報名費(因為會貴d),而如果報足總盃,報名費就唔需要夾。咁挑戰盃賽事係70分鐘,足總盃就50分鐘。

14第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周五 6月 19, 2009 12:58 am

shing

石地王最新資料
挑戰盃
經過過往經驗, 已足證挑戰盃是極為吸引. 改為單循環制度, 避免不必要之沉長賽程或例行公事. 令賽事進度非常理想. 而另一方面, 每小組五隊球隊, 就有四隊可以晉身複賽. 在大大加強其競爭性下. 更是極有特色之一項賽事呢.
賽制
賽事為35分鐘半場, 全場70分鐘.
球隊上限為20隊.
初賽以五隊為一小組分四組單循環進行.
初賽為排名戰, 分出一至四名後, 次圈四組相同名次球隊, 分別以一場淘汰作四個獨立賽事爭其冠軍獎項.
報名須知
賽期 : 暫定零九年七月開始.
名額 : 二十隊, 先報先得, 額滿即止.
費用 : $400報名費 + $400保証金(保証金於賽事完結後退回).
附注 : 隊球可要求賽會代辨所有場紙, 全個賽事行政費用為$200.
附注2 : ***今次賽事為獨立性質, 與50及70分鐘聯賽並無抵觸. 己參與50及70分鐘
賽事之球隊/球員亦可報名.*** 獎項
首名組別冠軍得獎盃一座及獎牌十五面. 亞軍及雙季軍則獲獎盃一座.
次名組別冠軍得獎盃一座及獎牌十五面. 亞軍則獲獎盃一座.
第三名組別冠軍及亞軍得水晶獎盃一座.
第四名組別冠軍得水晶獎盃一座.

15第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周六 6月 20, 2009 12:30 am

Fong

我地會陸續去問每位隊友既意向再作決定

16第七屆凱揚足總盃 Empty 回復: 第七屆凱揚足總盃 周二 6月 23, 2009 9:57 am

Fong

經過詳細研究同咨詢大部份隊員之後,球隊決定參加「凱揚足總盃」,而報名名單同之前提既一樣

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章