聯和青年
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

您沒有登錄。 請登錄註冊

球隊聚會

5 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1球隊聚會 Empty 球隊聚會 周二 4月 21, 2009 11:32 pm

Fong

好似好耐都無攪到球隊既聚會喇,我希望下個月開始,睇下可唔可以定期攪返d聚會,大家到時有咩意見可以隨便講

2球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周二 4月 21, 2009 11:34 pm

燊仔~vincent

子倫最多諗頭ka啦~~個個星期6日都諗到節目俾我

3球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周三 4月 22, 2009 2:42 am

dalee

dalee

燊仔平時唔見你交個波比我,
依傢交個靚直線比我呀,
聚一聚不如:
-唱k飲下酒,不過又怕盛盛......
-打邊焗,不過要搵間有雞子low......
-Cafe,不過燊仔條又麻鬼煩一陣又話唔好食......
我無所謂呀,不如早d定個時間先~~~

4球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周三 4月 22, 2009 3:44 am

陳老練

陳老練

搞搞唱k丫....不過香港果隻啵

5球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周三 4月 22, 2009 9:08 pm

燊仔~vincent

喂喂~~咪成日咩都入我數wo...我俾d意見咁ja wo...

緊係香港果d啦~~妳仲想去邊d丫啊健...??

6球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周三 4月 22, 2009 9:12 pm

Fong

咩活動你地再討論下,咁不如定左日子先
我提議︰30/4, 1/5, 9/5
大家點睇?

7球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周三 4月 22, 2009 11:34 pm

燊仔~vincent

3日都應該ok~~

8球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周六 4月 25, 2009 3:05 am

Qoo

Qoo

30同一號我都唔得呀 kahn02 r1002 r1002

9球隊聚會 Empty 回復: 球隊聚會 周六 4月 25, 2009 9:42 am

Fong

你同sunny負責聚會既野,咁你同sunny夾夾啦,其實9/5就好d既,始終唔使太急,搵人果d都方便d,其實預好邊日就要通知大家,等佢地易d 夾返時間 Cool Cool

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章