聯和青年
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

您沒有登錄。 請登錄註冊

聯賽冠軍

4 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1聯賽冠軍 Empty 聯賽冠軍 周四 1月 21, 2010 12:11 am

Fong

辛苦晒大家,終於都贏到我地球隊既第一個聯賽冠軍喇,黎緊大家都要繼續加油!

其實睇返我地由2006年開始,一路到而家3年半既日子,原來每年都會有隻盃返黎,成績都唔差喎

2聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周四 1月 21, 2010 9:53 pm

燊仔~vincent

當然啦!!!!!
我都有兩隻杯仔落袋架!!!!哈哈哈哈哈

黎緊大家唔使加操啦!!啊量好似話有一連串慶祝活動~~~~
例如電車巡遊之類~

3聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周五 1月 22, 2010 12:33 am

?

訪客

講緊成隊呀,
講乜鬼自己有2隻盃呀

加油呀聯和青年!!!!!!

4聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周五 1月 22, 2010 2:04 am

sunnyhkh

聰 寫到:講緊成隊呀,
講乜鬼自己有2隻盃呀

加油呀聯和青年!!!!!!

聰聰講得對,我地係一隊聯和青年!!!

5聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周五 1月 22, 2010 7:48 pm

燊仔~vincent

順帶提一提開心下ja...

我前日都係囉冠軍為大前提架!

6聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周六 1月 23, 2010 12:01 am

?

訪客

係時間攪下活動

7聯賽冠軍 Empty 投訴 周六 1月 23, 2010 1:45 am

騰仔

射手獎比人攞左仲要冇埋最佳球員都唔緊要,但比人話我貪功先最慘affraid
香港既足球就係咁樣下沉嫁啦~~ Suspect

首先燊仔要請我地咁多位球員食番餐先啦!! cheers
之後就係請我一個人食多餐啦!
最後緊係唔小得呀芳嗰餐啦!

活動最好係星期五同星期日搞呀~ What a Face

8聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周六 1月 23, 2010 7:03 am

Fong

騰仔都留言?真係又驚又喜~~
燊仔你何來2個盃仔呢?

9聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周六 1月 23, 2010 2:32 pm

燊仔~vincent

騰仔 寫到:射手獎比人攞左仲要冇埋最佳球員都唔緊要,但比人話我貪功先最慘affraid
香港既足球就係咁樣下沉嫁啦~~ Suspect

首先燊仔要請我地咁多位球員食番餐先啦!! cheers
之後就係請我一個人食多餐啦!
最後緊係唔小得呀芳嗰餐啦!

活動最好係星期五同星期日搞呀~ What a Face

呢d表面野////陳仔妳唔岩ge.....
無左咪算囉~~~哈哈哈哈哈~~~~最多到時借俾妳影下相la....哈哈哈
至於食飯果單野.....囉左先再講啦下...

活動就要問啊量啦~~~佢應該著手搞緊.....番大陸.......丫唔係...
係番大埔先岩....仲有其他節目黎緊ka!!!!

10聯賽冠軍 Empty 回復: 聯賽冠軍 周四 1月 28, 2010 11:25 pm

?

訪客

騰仔, 你當得淡笑囉, 我地自己知唔係咁咪得囉, 7人王成日吹水亂寫, 好似d 八掛雜誌咁寫咁先多人會睇 What a Face

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章